TERVETULOA TERVEENÄ OTB TURNAUKSEEN

Koronatilanteen vuoksi on kaikkien hyvä kiinnittää huomiota käsien pesuun ja käsidesin käyttöön. Pelipaikoilla on käytettävissä järjestäjien puolesta käsidesiä ja puhdistusaineita, joilla järjestäjien talkoolaiset pitävät pintoja puhtaana.
Korispisteellä on Liikuntahallilla myynnissä kertakäyttösuojia ja maskeja.
Toivomme, että osallistujat käyttävät mahdollisuuksien mukaan majoituspaikkoja pukeutumiseen ja peseytymiseen.
Otteluihin valmistautuminen on hyvä suorittaa ulkotiloissa.
Järjestäjä on tilannut kuivaa ja lämmintä säätä koko viikonlopuksi

Sunnuntain loppuottelujen pukuhuoneet merkitään ottelu- ja joukkuekohtaisesti siten, että järjestäjät pystyvät hoitamaan vaaditut siivoustoimet.

Liikuntahalli on turnauksen pääpaikka ja siellä on myös erilaisia palveluja. Liikuntahallin katsomotiloihin haetaan väljyyttä merkkaamalla joka toinen istuin orassilla teipeillä ja järjestäjä toivoo, että kyseiset istuimet jätetään vapaiksi kun katsomossa oleskellaan.

Etäisyyksistä huolehtiminen on hyvä asia muulloin, paitsi pelatessa.

Liikuntahallilla on kaksi myyntipistettä, joista toinen on tarkoitettu kylmien juomien myyntiin ja toinen painottuu kahviin ja ruokatuoteisiin. Asian huomioon ottaminen edistää tilankäyttöä ja etäisyyksistä huolehtimista.

Anniskelualueella on omien alkoholijuomien nauttiminen ehdottomasti kielletty! Kuten kaikkien muidenkin pelipaikkojen sisätiloissa.