Basketin C-pojille rutiinivoitot Siilinjärvellä!

Basketin C-pojat vierailivat sunnuntaina Siilinjärvellä Itäisen alueen pelien merkeissä. Vastustajina tutut Hyrske Heinävedeltä sekä kotijoukkue Esab. Lähtöasetelmat otteluihin olivat selvät-tavoitteena voitot molemmista joukkueista.

Basket – Hyrske  59-28

Ensimmäiseen otteluun asettui vastaan tuttu Hyrske. Aikaisemmat ottelut olivat osoittaneet, etteivät Hyrskeen pojat pärjänneet miespuolustuksella Basketin pojille ja niinpä Hyrske puolustikin koko ottelun matalaa paikkapuolustusta. Vain kuudella pojalla matkassa ollut Basket ei päässyt näin korin läheisyyteen ja kun heitotkin kiersivät tällä kertaa korirengasta, tuli ottelusta aikaisempia koitoksia nihkeämpi. Nuutti Kurola joutui vielä jättämään kentän kolmen jakson jälkeen virhetilin täyttyessä, mutta voittajasta ei silti ollut epäselvyyttä ottelun missään vaiheessa. Vaikka hyökkäyspään pelaaminen ei tässä ottelussa ollut lähellekkään sitä totuttua tasoa, voi puolustuspelaamisen olleen ihan mallillaan. Siitä osoituksena vastustajan ”vain” 28 pistettä. Leo Moilasen ja Jyry Pietikäisen poissaollessa saivat Joni Tynkkynen ja Elias Palassalo runsaasti arvokasta pelikokemusta. Eikka Konsti oli kokonaisuutena joukkueen pirtein pelaaja.

Pisteet: Eikka Konsti 19, Kalle Malinen 19, Nuutti Kurola 13, Aatu Malinen 3, Joni Tynkkynen 2, Elias Palassalo 2.

Toinen ottelu kotijoukkue Esabia vastaan olikin ”läpijuoksu”, jossa Basketin pojat saivat harjoitella korintekoa oikein urakalla. Peli-ilme oli ensimmäistä ottelua pirteämpi, vaikka melkoisesti helpoja paikkoja pojat tuhlasivatkin. Onnistumisia tuli koko rintamalle ja varsinkin ”minipojat” Joni ja Elias saivat runsaasti peliaikaa ja näin myös onnistumisia. Eniten korisukkaa kuluttivat kolmikko Eikka Konsti- Nuutti Kurola- Kalle Malinen. Toivotaan, että saadaan pian koko joukkue jalkeille ja päästään pelaamaan sarjan viimeiset ottelut koko joukkueen voimin!

Basket – Esab  124-23

Pisteet: Eikka Konsti 34, Kalle Malinen 33, Nuutti Kurola 32, Aatu Malinen 10, Joni Tynkkynen 10, Elias Palassalo 5.