Turnaus Lahti 10.1

a2

Basketin A-pojat palasivat joulutauolta lähtemällä Lahden sarjaturnaukseen aikaisin aamulla. Ensimmäinen ottelu oli kotijoukkue Namika Lahtea vastaan. Ottelun alussa Lahti karkasi heti 11-0 johtoon, kunnes savonlinnalaiset saivat juonesta kiinni. Puoliajalla tilanne oli enää 39-31. Kolmannessa erässä lahtelaiset pääsivät jälleen karkaamaan ja vaikka BSL voittikin neljännen erän, ei se riittänyt enää voittoon asti. Eetu Sahinjoki teki erinomaista puolustustyötä vastustajien kovimpia pelaajia vastaan ja Mahmoud Mohamed oli tutun vahva hyökkäyspäässä.
Ottelu päättyi Lahdelle 85-71

Basketin pisteet ottelusta:

Pyry Nykänen 3

Jasse Kurola 8

Eetu Sahinjoki 8

Peetu Jakonen 6

Ville Härkönen 8

Mahmoud Mohamed 27

Jere Latvala 11

Toinen ottelu kahden tunnin levon jälkeen oli vahvaa KTP:tä vastaan. Basketilla oli vaikeuksia jälleen alun puolustuksessa ja vastus tekikin peräti 58 pistettä puoliaikaan mennessä basketin vastaavan lukeman ollessa 32. Toinen puoliaika oli BSL:ltä selvästi parempi ja joukkue voittikin kolmannen sekä neljännen erän. Erävoitot eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi isoja ja KTP sai pidettyä rutiinilla etumatkansa. Lopputulos Kotkalle 93-76. Jere Latvala juoksi ottelussa hyvin nopeita hyökkäyksiä ja Ville Härkönen johti peliä hyvin.

Basketin pisteet:

Verneri Aleksejev 4

Jasse Kurola 2

Eetu Sahinjoki 11

Peetu Jakonen 5

Ville Härkönen 6

Mahmoud Mohamed 36

Jere Latvala 12

JM

Korisliigaseuroilta ei kovia joukkueita puutu.

Hyvin taisteltu Basketin pojilta. Molemmilla
vastustajilla oli lisäksi laajempi rosteri käytössään.
Basketin tärkeä pelintekijä Tomi Turunen sairastui kuumeeseen
juuri ennen llähtöä.

Parin viikon päästä vastassa Lappeenrannan molemmat joukkuet Joensuussa ja siitä 2 viikkoa eteenpäin matkaamme Jyväskylään

jolloin vastassa ovat HoNsUn ja Katajan II-joukkueet
AL