B-pojat päättivät syyskauden iloisiin tunnelmiin

Mertalassa pelatussa kotiturnauksessa poikamme hävisivät ensin vaisulla pelillä Katajalle. Kunnon sisuuntumisen seurauksena syyskausi päättyi kuitenkin iloisella murskavoitolla Mikkelin Namikasta.

b1

Kataja-pelissä syyskauden perisynnit
Turha arkailu ja tilannepehmeys koituivat poikiemme tuhoksi Joensuun Katajaa vastaan. Ainekset paljon parempaan olivat olemassa, sillä Katajan joukkue oli käytännössä C-poikaikäinen ja näin ollen emme hävinneet ainakaan koossa. Kuitenkin koko syyskauden vaivannut arkuus ja pehmeys torppasivat haaveet voitosta.

Poikamme olivat jokaisessa tilanteessa jäljessä eli Kataja vei ja Basket vikisi. Jälleen kerran ihan perusasiat unohtuivat – esimerkiksi puolustuspäässä levypalloista sulkeminen oli melko onnetonta.

Loppua kohti peli parani ja pääsimme jo viiden pinnan päähän. Sitten kiri kuitenkin lopahti ja pisteet matkasivat Joensuuhun 45 -55.

Toinen peli kuin eri maailmasta
Mikkelin Namikaa vastaan ilme oli aivan toinen. Sekä puolustus- että hyökkäyspäässä koko joukkue esitti kunnon koripallojoukkueen otteita. Puolustuksessa taisteltiin hyvin ja hyökkäyksiin tultiin nopeasti. Peli oli puoliaikaan mennessä jo ohi ja toisella puoliajalla päästiin nauttimaan tälle kaudelle harvinaisesta herkusta eli ylivoimaisesta voitosta pistein 94 – 22.

Tämä peli osoitti, että potentiaalia joukkueestamme löytyy. Mutta asenteen pitää olla koko porukalla koko pelin ajan kova, jotta voittoja jatkossakin napsahtaa.

Namika Lappeenranta väärässä sarjassa
Tämäkin turnaus osoitti, että LrNMKY:n B-pojat ovat ihan väärässä sarjassa. Sääliksi käy noita taitavia ja fyysisiä poikia, jotka eivät saa sarjassamme minkäänlaista vastusta muista. Oikea paikka heille olisi sarjaportaita ylempänä. Tänään Namika kirjautti voitot pistein 104 – 25 Mikkelin kaimaseurastaan ja 106 – 38 joensuulaisista.

(Teksti Miisu)